Barcelona blijft imponeren

Joris De Wolf

FC Barcelona heeft ook op de veertiende speeldag in de Primera Division geen steek laten vallen. De Catalanen wonnen vlot van Granada met 4-0. Door deze overwinning blijven Iniesta en co autoritair aan de leiding in de Spaanse competitie.

Nog voor de rust keken de bezoekers al tegen een 2-0 achterstand aan. Na twintig minuten scoorde Iniesta van op de penaltystip het openingsdoelpunt. Twintig minuten later was het opnieuw prijs. Deze keer zette Fàbregas de strafschop om.

Na de pauze was het voor het thuispubliek een tijdje wachten op de 3-0. Twintig minuten later viel die dan toch van Alexis Sánchez. Voor de Chileen zijn achtste van het seizoen. Vlak voor affluiten pikte ook Pedro zijn doelpuntje mee.