Heruitgave CL-finale LIVE

Redactie
| 0 reacties
Heruitgave CL-finale LIVE
Foto: © SC

Vanavond staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u onder andere genieten van topvoetbal in Duitsland met een onvervalste topper tussen Dortmund en Bayern.

Borussia Dortmund tegen Bayern München, dat is een heruitgave van de finale in de Champions League afgelopen seizoen. Ook in de competitie staan beide teams er dit seizoen weer goed voor, de competitie is voorlopig zelfs nog behoorlijk spannend.

Als Dortmund de spanning er echt wil inbrengen, dan moet het vanavond winnen. Bij winst is het verschil tussen beide teams nog een puntje. Ook Leverkusen zou dan op een puntje van de leidersplaats blijven staan. Bij winst van Bayern wordt de top-3 wat uit elkaar gerokken. De spanning is alvast te snijden. Bayen moet het bovendien zonder Ribéry stellen, al is de ziekenboeg bij Dortmund nog veel groter.

Deze wedstrijd en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet! Registreer je gewoon even bij Unibet als dat nog niet is gedaan en geniet mee!

Wie ziet u winnen?

Waag een gokje via Unibet. Als Dortmund de punten thuishoudt, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 202 euro. Gokken op Bayern kan je ook goed uitkomen: 129 euro in een klap! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties