Supertoto: win 60.000 euro

Redactie
| 0 reacties
Supertoto: win 60.000 euro
Foto: © SC

Dankzij een supertoto kan je dit weekend maar liefst 60.000 euro winnen. Dit weekend staan er in heel Europa toppers op het programma. Zo kan u onder meer gratis kijken naar Dortmund - Bayern.

60.000 euro. Het is een prijzenpot die je niet elke week hoort, maar via de Supertoto van Unibet is het nu wel mogelijk om met een inzet van 10 eurocent een dergelijk bedrag te winnen. Wat moet u daarvoor doen? 10 eurocent inzetten op een combinatie van 14 wedstrijden, aan te duiden via het totosysteem (1 voor een thuisoverwinning, 2 voor een uitoverwinning, X voor een gelijkspel). 

Als je 11 van de 14 wedstrijden juist weet te voorspellen, dan valt u al in de geldprijzen. Maar bij 14 op 14 win je de hoofdprijs, die om en bij de 60.000 euro zal liggen. Als er meerdere hoofdprijswinnaars zijn, wordt de prijs verdeeld.

Bovendien zijn vele van deze wedstrijden live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om onder andere de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Bayern München gratis en live te bekijken - mis hem dus zeker niet! Registreer je gewoon even bij Unibet als dat nog niet is gedaan en geniet mee!

Wie ziet u winnen in de Duitse topper?

Waag een gokje via Unibet. Als Dortmund de punten thuishoudt, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 221 euro. Gokken op Bayern kan je ook goed uitkomen: 120 euro in een klap! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties