Reactie Eerste treffer Wanderson was een pareltje

Tamara Vereecken
| 6 reacties
Eerste treffer Wanderson was een pareltje
Foto: © SC

Wanderson Wamberto speelde een sterke wedstrijd zaterdagavond. Hij was heel bedrijvig, creëerde z'n kansen en scoorde een prachtgoal. De jonge Lierse-spits stapte uiteraard met een brede glimlach richting spelersbus.

Tamara Vereecken in Brugge

Wanderson, zoon van Wamberto, was niet enkel blij met zijn goal, want Lierse klimt dankzij deze overwinning ook naar de elfde plaats in het klassement. Wanderson: "Da's het leuke, inderdaad! Ik ben natuurlijk blij dat het een mooie goal was, maar er is ook meer. Ik heb met mijn doelpunt de ploeg zeker geholpen en de drie punten zijn belangrijk voor onze ploeg in het klassement."

En of het een pareltje was. De aanvaller van Lierse kapte eerst meerdere Cercle-spelers uit om de bal daarna heel mooi in de verste winkelhaak te plaatsen. Voor Wanderson was dit z'n eerste doelpunt voor Lierse. “Ja, klopt, het was zelfs mijn eerste doelpunt in de Jupiler ProLeague. Bij Beerschot kwam ik namelijk niet tot scoren. Dat is goed voor mijn zelfvertrouwen en voor het vertrouwen van de hele ploeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties