RKC verrast Feyenoord in slotseconden
Caroline Tonnelier
| 0 reacties
RKC verrast Feyenoord in slotseconden
Foto: © SC

Feyenoord heeft op het veld van RKC een pijnlijke nederlaag geleden. De Rotterdammers domineerden de wedstrijd, maar liepen in de slotseconden tegen een fatale treffer aan.

De wedstrijd kwam traag op gang. Feyenoord speelde te slordig om de thuisploeg echt te kunnen bedreigen  en voor de pauze was er dan ook amper iets te beleven. Pellé en Goossens toonden zich niet scherp genoeg en bij de thuisploeg kon alleen Castelen voor enige dreiging zorgen.

Na de pauze viel er wel meteen wat doelgevaar te noteren aan beide kanten. Het vizier van Feyenoord-spelers Goossens en Immers was echter slecht afgesteld en bij RKC kon ook Castelen niet binnen de palen besluiten. In het laatste halfuur ging Feyenoord nadrukkelijker op zoek naar de zege, maar doelman Seda kon zijn netten schoon houden. RKC rekende vooral op de counter en Braber dwong de doelman Mulder tot een goede reflex. In de slotminuut had de bezoekende goalie echter geen verhaal tegen het schot van Joachim, die zo zijn team drie onverwachte en levensbelangrijke punten bezorgde. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties