"Courtois is misschien niet zo goed als hij zelf denkt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 42 reacties
"Courtois is misschien niet zo goed als hij zelf denkt"
Foto: © SC

Thibaut Courtois die kritiek krijgt? Dat is ook een nieuw gegeven, want tot nu toe was het al lof en prijs dat onze jonge landgenoot mocht ontvangen. Het Britse NESN Sport vindt dat hij zich de blunder op het veld van Zenit alvast zwaar mag aanrekenen.

De gelijkmaker van Zenit Sint-Petersburg kwam als own goal van Toby Alderweireld in de boeken te staan, maar het was Courtois die zwaar in de fout ging. De afgeweken bal leek een oprapertje te worden, maar de Rode Duivel greep naast het leer. "Courtois zegt van zichzelf dat hij één van de besten ter wereld is, maar zijn blunder tegen Zenit laat zien dat hij misschien niet zo goed is als hij zelf denkt", toont NESN zich héél kritisch voor een foutje dat elke doelman wel eens maakt.

Toch is het voor NESN genoeg reden om te concluderen dat hij nog niet klaar is voor Chelsea. "Cech is altijd al een vaste waarde geweest onder Mourinho. Courtois toont dat hij een heel talentvolle doelman is, maar dat hij nog veel werk heeft voor hij de plaats van Cech kan innemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties