Einde verhaal voor Hubert en Arzo?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 15 reacties
Einde verhaal voor Hubert en Arzo?
Foto: © SC

Rednic gaf het gisteren op de persbabbel al aan. In zijn selectie zou hij keuzes voor in januari laten doorschemeren. In die selectie voor de wedstrijd tegen KV Mechelen ontbreken David Hubert en Cesar Arzo.

Door Sander De Graeve

Mircea Rednic kijkt al naar de toekomst. "Je zal veranderingen zien in de 18 namen die ik ga selecteren. Ik ben al bezig met de kern voor na Nieuwjaar." In die kern ontbreken Hubert en Arzo dus. "Ik wil niet meer dan twee spelers per positie overhouden."

Arzo ondervindt serieuze concurrentie van Nahayo, Gonzalez Pirez, Lepoint en Zukanovic. Hij is ook niet meer de imponerende verdediger van vroeger. Hubert leek nooit echt in de plannen van Rednic voor te komen en zat steevast op de bank.

Rednic had al enkele vergaderingen met de voorzitter. "Daar beweegt wat, dat is goed. Hij doet er alles aan om in januari de groep te kunnen versterken." Voor Cendros lijkt het Gent-avontuur alvast voorbij. "Kola komt terug in de a-kern, maar Cendros normaal gezien niet. We hebben te veel rechtsachters."

Vorige week rangschikte de Roemeense oefenmeester nog de rechtsbacks van Gent. "1. Rafinha, 2. Diogo, 3. Cendros." Toch zat Diogo toen niet op de bank. "Je moet in thuiswedstrijden niet te veel verdedigers op de bank hebben." Jongeling Locigno kreeg toen de voorkeur. "Hij kan ook op de rechtsmidden uit de voeten. Ik nam hem erbij bij Standard en was teleurgesteld dat ze hem niet konden houden. Nu ben ik uiteraard tevreden dat hij hier is. (lacht)"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21570 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties