Betis-fans zitten niet te wachten op Garrido

Caroline Tonnelier
| 3 reacties
Betis-fans zitten niet te wachten op Garrido
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De aanstelling van Juan Carlos Garrido als coach van Real Betis is intussen officieel bevestigd door de club zelf. De voormalige trainer van Club Brugge krijgt een contract tot het einde van het seizoen.

Er wacht Garrido een lastige opdracht bij Real Betis. De ploeg staat momenteel laatste in de Primera División, met drie punten achterstand op de 17e plaats, die goed is voor het behoud. De verdiblancos behaalden nog maar tien punten uit vijftien wedstrijden. Hun laatste overwinning in de competitie dateert al van eind september tegen Villarreal. In Europa gaat het de Spaanse rode lantaarn wel voor de wind: Betis overwintert in de Europa League na een 8 op 15.

Naast de sportieve opdracht wacht Garrido ook de moeilijke uitdaging om de harten van de fans te veroveren. De net de laan uitgestuurde Pepe Mel was bijzonder geliefd bij Real Betis. Hij was als speler al actief bij de club en bracht als coach Betis van de tweede klasse tot in Europa. De supporters betoonden na de bekendmaking van het ontslag dan ook massaal hun steun aan de Madrileen. Het bestuur is de gebeten hond in Sevilla en verschillende supporters kwamen al op straat om hun ongenoegen te uiten met betrekking tot de beslissing.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties