Lokeren-bestuur tikt Taravel en Harbaoui op de vingers

Lokeren-bestuur tikt Taravel en Harbaoui op de vingers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jérémy Taravel en Hamdi Harbaoui mogen zich aan een serieuze boete verwachten. De twee reageerden heel ongepast na de verlieswedstrijd tegen Bergen en dat viel niet in goede aarde bij het bestuur van Lokeren.

Taravel stak zijn middenvinger op naar de supporters. "Het gebaar dat Taravel maakte is totaal onaanvaardbaar", aldus manager Willy Reynders in Het Nieuwsblad. "Taravel mag zich aan een serieuze geldboete verwachten. Hij is daarover aangepakt in het bijzijn van iedereen in de kleedkamer. Dat bedrag zullen we afstaan aan een goed doel."

"Ook op sportief vlak zal dit incident niet zonder gevolgen blijven. De kans dat Taravel woensdag zal starten in de bekermatch op Waasland-Beveren is quasi nihil. Een verwijdering naar de B-kern is even overwogen, maar uiteindelijk afgevoerd. We mogen ook niet te emotioneel reageren na dit bijzonder spijtig incident."

Harbaoui ging dan weer nukkig de kleedkamer in na zijn wissel. "Als spelers als Harbaoui en Taravel op deze manier willen aansturen op een vertrek, dan zullen we dat zeker niet laten gebeuren. We willen paal en perk stellen aan de sluimerende onvrede. Daarom hebben we iedereen de levieten gelezen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties