Balotelli klaar voor cruciaal duel: "de volgende gaat erin"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Balotelli klaar voor cruciaal duel: "de volgende gaat erin"
Foto: © SC

Mario Balotelli slijpt zijn messen voor het treffen met Ajax komende week in de Champions League. De aanvaller van Milan ligt in eigen land onder vuur, maar gaat er zoals gewoonlijk laconiek mee om: "De volgende bal gaat erin".

‘Super Mario’ bewees gisterenavond nog maar eens dat hij van goud waarde is voor I Rossoneri. Met twee doelpunt op het veld van Livorno bezorgde hij Milan een punt. Het hadden er drie kunnen zijn, mocht zijn trap vlak voor affluiten niet tegen het aluminium uiteengespat zijn: “Het is spijtig, maar dat is voetbal. De volgende gaat erin”, aldus Balotelli tegen Sky Italia.

Ook de criticasters snoert de Milan-spits de mond: “Ik ben altijd in vorm geweest, ik scoorde enkel te weinig doelpunten. We hebben wat geluk nodig en moeten de counters van de tegenstander beter neutraliseren."

De troepen van Massimo Allegri staan voorlopig op een teleurstellende achtste plaats in de Serie A. Om hun seizoen wat kleur te geven, mogen ze komende woensdag thuis absoluut niet verliezen van Ajax in de Champions League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties