Reactie Vossen: "Toen Persoons neerging werd er wel gestopt"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 25 reacties
Vossen: "Toen Persoons neerging werd er wel gestopt"
Foto: © SC

Racing Genk verloor vanavond in eigen huis van Lokeren met 0-2. Jelle Vossen miste op een belangrijk moment een strafschop, maar het was vooral de ref die de aandacht opeiste.

Sander De Graeve in Genk

Jelle Vossen was achteraf erg ontgoocheld. "Als je in eigen huis verliest tegen een rechtstreekse concurrent, dan is dat erg zuur. Zeker de manier waarop. Die penalty moet binnen, net als tegen Kiev op een belangrijk moment."

Toen knalde Vossen hem staalhard in het dak van het doel, nu werd het een slappe bal op Copa. "Nu had ik ook veel vertrouwen, maar ik twijfelde op het laatste. In een fractie van een seconde veranderde ik nog van hoek. Ja hij was slecht getrapt, elke penalty die er niet ingaat is slecht getrapt."

"Kunnen niemand iets verwijten"

Verder eiste ook de scheidsrechter een hoofdrol op. Zo lag Koulibaly geblesseerd op de grond terwijl Vanaken de 0-2 scoorde. "De tweede helft lag Persoons op de grond en toen werd het spel wel stilgelegd. Ik wil het echter niet te veel over de scheidsrechter hebben, daaraan lag het niet vanavond."

Genk speelde niet de beste wedstrijd, maar dat zag Vossen anders. "Dat is uw mening. Er valt niemand iets te verwijten, we hebben ons allemaal voor de volle 100% gegeven. Als we iets meer geluk hadden en die aansluitingstreffer konden maken, zat er meer in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties