Opgelet: Suarez komt eraan!

Leander Mespreuve
| 5 reacties
Opgelet: Suarez komt eraan!
Foto: © SC

André Villas Boas weet als geen ander tot wat Liverpool-spits Luis Suarez in staat is. In de vooravond staat de topper tussen Tottenham en Liverpool op het programma. De coach van de thuisploeg is alvast op zijn hoede: " We moeten Suarez stoppen."

Met 15 rozen is de Uruguayaan topschutter in de Premier League. Niet alleen zijn doelpunten, maar vooral de wijze waarop boezemt de tegenstander angst in. Bovendien moest hij door schorsing de eerste matchen aan zich laten voorbijgaan.

“Suarez steekt in bloedvorm. Hij heeft veel vertrouwen dus we zullen er kort moeten opzitten. Hij kan een duel op zijn eentje beslissen”, is de Tottenham-coach zelfbewust. Er worden twee Rode Duivels aan de aftrap verwacht: Mignolet moet zijn netten schoon houden bij de bezoekers, terwijl Dembele verwacht wordt op het middenveld. Jan Vertonghen moet wegens een blessure de wedstrijd volgen vanuit de tribune.

Liverpool kan bij winst de kloof verkleinen tot twee punten met leider Arsenal. ‘The Gunners’ verloren gisteren de topper bij Manchester City met 6-3.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties