Ansah: "Moeilijk uit te drukken hoe gelukkig ik ben"

Caroline Tonnelier
| 3 reacties
Ansah: "Moeilijk uit te drukken hoe gelukkig ik ben"
Foto: © SC

Eugene Ansah zag gisteren een kinderdroom uitkomen bij Lokeren. De 19-jarige spits stond voor het eerst aan de aftrap en trof meteen raak op het veld van Oostende. De Ghanees is dan ook dolgelukkig.

In afwezigheid van Dutra en Harbaoui kreeg Ansah een plaats in de basis van Peter Maes. De spits vernam het nieuws op de laatste training van woensdag. Hij was bijzonder zenuwachtig, geeft hij toe in Het Nieuwsblad. “Ik heb niet of nauwelijks kunnen slapen. Tot twee uur heb ik zeker wakker gelegen. Ik had niet durven dromen dat ik hier vandaag zou scoren.”

Ansah, die voor gisteren slechts twee keer een invalbeurt had gekregen van Maes, was zelf verbaasd dat hij zo kalm bleef bij zijn doelpunt. “Ik had een bepaalde actie en passeerbeweging in het hoofd en ik ben blij dat het me ook gelukt is. Het is moeilijk uit te drukken hoe gelukkig ik ben met mijn goal.”

De jonge spits blijft realistisch over zijn nabije toekomst. “Het verschil tussen de invallers en de eerste ploeg is groot. Om tot de selectie van het fanionelftal te blijven behoren zal ik hard moeten werken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties