Reactie Degraen na 3 op 21: "Dit kan niet!"

Robby Morren
Robby Morren
| 17 reacties
Degraen na 3 op 21: "Dit kan niet!"
Foto: © SC

"Dit kan niet. Het is duidelijk dat hier niet gefeest wordt", zo uitte Dirk Degraen zijn ongenoegen na de 3 op 21. De algemeen directeur wil nagaan wat er momenteel fout loopt bij zijn club alvorens over te gaan tot maatregelen.

Robby Morren in Genk

"We hebben een jaar gehad dat gekenmerkt werd door goede dingen", zo verwijst Degraen naar de bekerwinst en de uitstekende Europese campagne. "Niemand had voor mogelijk gehouden dat we dit jaar op deze manier zouden eindigen."

Dat de 3 op 21 te weinig is, laat Degraen duidelijk blijken. "Dit is een hele slechte reeks. Dit is niet goed genoeg voor Genk. Dit kan niet."

"We moeten bekijken of we iets moeten ondernemen"

Over wat er nu moet gebeuren, daarover is de algemeen directeur echter een stuk vager. "We moeten nu bekijken wat de oorzaken en wat de mogelijkheden zijn en of we iets moeten ondernemen. Iedereen vindt deze reeks jammer. We moeten nu onderzoeken wat de remedie is."

Voorlopig neemt hij zijn coach nog in bescherming. Op de vraag of de coach nu ter discussie staat, antwoordt Degraen: "Daar doe ik niet aan mee. Ik stel vast dat iedereen, ook de pers, tot voor zes weken lovend was over Mario Been."

"We moeten nu bekijken hoe het kan dat we zo diep gevallen zijn. Er zijn de laatste weken immers wel een aantal jongens teruggekeerd uit blessure. Ik wacht de conclusie af van de technische staf."

"Ik had gehoopt rustig te zijn op de transfermarkt"

Door de magere resultaten van de laatste anderhalve maand zou Genk wel eens actiever kunnen zijn op de transfermarkt dan eerst was gepland. "Die 3 op 21 nemen we zeker mee. Ik had gehoopt rustig te zijn op de transfermarkt. We zullen kijken of er iets meer nodig is." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties