Boyata gelooft nog in toekomst bij Man City

Caroline Tonnelier
| 11 reacties
Boyata gelooft nog in toekomst bij Man City
Foto: © SC

Rode Duivel Vincent Kompany was niet de enige Belg vandaag aan de aftrap bij Manchester City. Ook Dedryck Boyata kreeg de kans om zich te bewijzen. Het was pas de eerste basisplaats voor de jonge Belg in de Premier League dit seizoen. Eerder stond hij ook in de League Cup tegen Wigan aan de aftrap.

Vanzelfsprekend was Boyata bijzonder tevreden over zijn basisstek. Hij hield een goed gevoel over aan de wedstrijd, zeker na de nieuwe driepunter voor City. “Het was een goede kans om mij te bewijzen. Fysiek was het wel hard, aangezien ik niet elke week speel.”

Het geduld van Boyata werd dus beloond, na een moeilijke periode. “Ik heb ups en downs meegemaakt, zoals iedereen die kan meemaken. Ik heb geprobeerd er beter uit te komen en elke dag beter te doen.” De 23-jarige verdediger gelooft nog steeds dat hij een toekomst heeft bij Manchester City en wil er alles doen om zoveel mogelijk te spelen.

"Lastiger dan tegen Liverpool"

De Belg met Congolose roots had het ook over de tegenstander, die het Manchester City vandaag behoorlijk lastig maakte. “Tegen een ploeg die met tien op zijn eigen helft verdedigt, is altijd moeilijk. Je kon zien dat het een lastige wedstrijd was, maar gelukkig konden we scoren. Heel wat ploegen komen op die manier spelen bij Manchester City. We hebben heel wat gescoord tegen grote ploegen, zoals Liverpool, maar dit soort wedstrijden is soms zelfs moeilijker.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties