Reactie Junker: "We zullen naar beneden moeten kijken"

Tamara Vereecken
| 8 reacties
Junker: "We zullen naar beneden moeten kijken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen gaat met niet zo'n leuk gevoel de winterstop in. Na het verlies in de streekderby tegen Lierse blijven de Maneblussers onderin hangen en dat hadden ze uiteraard willen vermijden.

Mads Junker beseft dat KV Mechelen afgelopen donderdag ook niet echt aanspraak kon maken op drie punten op het Lisp. “We hebben te weinig afgedwongen en uiteindelijk kan je wel stellen dat Lierse misschien iets meer wilde winnen.”

Na de vier op zes hadden ze bij Mechelen nochtans gehoopt weer te kunnen aanknopen met de middenmoot. “Het loopt minder dan we gedacht hadden en het is wel duidelijk dat wij de komende negen wedstrijden naar beneden zullen moeten kijken. We hadden stiekem gehoopt op Lierse te winnen en naar boven te kijken, maar niet dus… We moeten alleen zorgen dat we niet meer te fel naar beneden zakken,” is Junker realistisch.

De ambitie van voor het seizoen om zo dicht mogelijk bij POI aan te sluiten, is dus ver weg. “Nog negen wedstrijden en dan hopelijk POII, dat klinkt een beetje saai maar we gaan er het beste van maken!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties