Vleminckx en Jorgacevic kunnen Galatasaray niet afstoppen

Caroline Tonnelier
| 2 reacties
Vleminckx en Jorgacevic kunnen Galatasaray niet afstoppen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Kayseri van Bjorn Vleminckx en Bojan Jorgacevic is er niet in geslaagd Galatasaray iets in de weg te leggen. De hekkensluiter ging met 1-3 de boot in. Galatasaray profiteert zo van het verlies van Kasimpasa gisteren en klimt opnieuw naar de tweede stek.

Al na twee minuten moest Jorgacevic, die een beresterke partij keepte en zijn team zo behoedde  voor een zwaardere nederlaag, zich een eerste keer omdraaien. Wesley Sneijder opende de score op aangeven van Felipe Melo. Galatasaray was duidelijk te sterk voor de thuisploeg en na amper een kwartier werd de voorsprong al verdubbeld. Burak Yilmaz tekende voor de tweede bezoekende treffer.

Iets na het halfuur werd het zelfs 0-3 via Felipe Melo en Kayseri Erciyesspor leek een pak rammel te gaan krijgen. De thuisploeg herpakte zich echter enigszins en dwong zelfs een aantal kansen af. Na de pauze werd de inzet beloond met een doelpunt van Öztekin. Galatasaray nam na die eerredder het heft opnieuw in handen en ging op zoek naar een vierde treffer. Jorgacevic bleek echter niet meer te kloppen, ook niet door toppers als Drogba en Burak Yilmaz.

Overige uitslagen:
Gaziantepspor-Bursaspor 0-0
Elazigspor-Rizespor 1-0

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties