Wilmots duidelijk: "De Bruyne zou ook onder mij niet spelen"

Leander Mespreuve
| 20 reacties
Wilmots duidelijk: "De Bruyne zou ook onder mij niet spelen"
Foto: © SC

Marc Wilmots maakt tijdens de feestdagen graag even tijd voor een openhartige babbel. In een interview met 'Het Nieuwsblad' toonde hij wie de baas is bij de Rode Duivels en liet zich kritisch uit over De Bruyne en Lukaku.

Dat de Belgische keuzeheer van niemand schrik heeft, was al even duidelijk. Toen hem gevraagd werd naar de keuzes van Mourinho, antwoordde hij klaar en duidelijk: “Mourinho maakt de juiste keuzes. Met Willian, Hazard, Schürrle, Mata, Oscar en De Bruyne heeft hij zes toppers ter beschikking. Het is dan ook logisch dat Kevin af en toe in de tribunes zit. Mocht ik deze spelers ter beschikking hebben, kan ik De Bruyne ook niet garanderen dat hij speelt. Maar nogmaals, ik bemoei me niet met Chelsea, dat heb ik Mourinho beloofd.”

Ook deelde hij een sneer uit naar Everton-spits Romelu Lukaku, die zich al te veel zou moeien met de tactische keuzes van Wilmots: “Lukaku moet zwijgen over tactiek. Ook Mourinho vindt dat Lukaku te veel praat. Dat is zo. Hij bepaalt bij Chelsea, ik bij de Rode Duivels. Romelu moet zich concentreren op het spel”, aldus de klare taal van Marc Wilmots.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties