Einde verhaal voor Maréval, El Ghanassy wél mee op stage met Gent

Timothy Collard
Timothy Collard
| 21 reacties
Einde verhaal voor Maréval, El Ghanassy wél mee op stage met Gent
Foto: © SC

Vandaag gaan de solden écht van start en AA Gent maakt van de gelegenheid gebruik om nu ook Rémi Maréval in de etalage te plaatsen. Mircea Rednic neemt de linksachter niet mee op stage, terwijl er wel plaats is voor Yassine El Ghanassy.

Eerder kregen ook Rodgers Kola, Carlos Diogo en Frank Boeckx te horen dat ze mochten thuisblijven van de winterstage. Dat nu ook Maréval het lijstje met overbodige spelers vervoegt is best opvallend. De Fransman leek onder Rednic opnieuw een basispion, maar niets is minder waar. Het lijkt er dan ook sterk op dat De Buffalo’s werk maken van een nieuwe linksachter.

Enfant terrible wél mee op stage
In tegenstelling tot Maréval, mag enfant terrible Yassine El Ghanassy wel mee op winterstage. De Marokkaanse Belg leek zich onmogelijk te hebben gemaakt, nadat hij weigerde op de bus te stappen voor de wedstrijd tegen Bergen.

El Ghanassy lijkt er echter van af te komen met een hoge boete en een gesprek met voorzitter Ivan De Witte. “Voor we beslissen welke sanctie hij krijgt, wil ik met hem praten”, aldus De Witte aan Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties