Vercauteren in polepositie: "Maar ik heb nog niemand van KV Mechelen gehoord"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Vercauteren in polepositie: "Maar ik heb nog niemand van KV Mechelen gehoord"
Foto: © SC

KV Mechelen zet zijn zoektocht naar een nieuwe hoofdcoach onverstoord verder. Frank Vercauteren, ex-coach van onder meer Anderlecht en KRC Genk, zou op dit moment in polepositie liggen om T1 te worden Achter de Kazerne.

Vercauteren, die sinds zijn laatste dienstverband bij Sporting Lissabon zonder club zit, zegt alvast niet ‘neen’ tegen KVM. “Geld is momenteel absoluut geen drijfveer. Dat komt zelfs maar op de vijfde plaats. Het sportieve project, het familiale… dat is allemaal belangrijker”, aldus de oud-international in Het Nieuwsblad.

Maar vooralsnog heeft Malinwa de gesprekken nog niet aangeknoopt met de man die zowel KRC Genk als Anderlecht naar de landstitel wist te leiden. “Ik heb nog niemand van KV Mechelen gehoord. Het klopt dat ik een goeie relatie heb met Fi Vanhoof, maar voorlopig speelt er niets. We zien wel.”

Andere kandidaten
Naast Vercauteren zijn ook Yannick Ferrera (Sint-Truiden) en Johan Walem (nationale beloften) belangrijke kandidaten. Die laatste reageerde kort in de krant: “Als KVM contact opneemt zal ik luisteren. Maar dat is nog niet gebeurd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties