Inter loopt tegen derde nederlaag aan

Caroline Tonnelier
| 20 reacties
Inter loopt tegen derde nederlaag aan
Foto: © SC

Internazionale is er alweer niet in geslaagd te winnen op het veld van Lazio Rome. De ploeg uit de Italiaanse hoofdstad haalde het al voor de derde keer op rij van de Nerazzuri. De ploeg van Biglia pakte een zege met het kleinste verschil.

Bij de thuisploeg startten zowel Cavanda als Biglia op de bank. De Belg mocht wel na een kwartier al invallen voor de geblesseerde Konko. Inter was het best begonnen aan de partij, maar Lazio kreeg steeds meer controle over de wedstrijd en de beste kansen in de eerste helft kwamen ook op naam van de Romeinen. Hernanes, Candreva en Lulic konden de weg naar de netten echter niet vinden.

Na de pauze was het initiatief opnieuw voor Inter, maar dat leverde nauwelijks doelgevaar op. Nagatoma kon doelman Berisha toch eens aan het werk zetten, maar veel meer zat er niet in voor de bezoekers. In de slotfase kwam Lazio opnieuw beter in de wedstrijd en uiteindelijk kon de ploeg van coach Reja, die pas aangesteld werd als vervanger van Petkovic, de drie punten nog thuishouden. Het was Klose die met een volley de match besliste. Inter is nu zesde in de Serie A, terwijl Lazio op een gedeelde achtste plaats staat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties