Manset met ambitie: "Ik wil sommigen hun ongelijk bewijzen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 20 reacties
Manset met ambitie: "Ik wil sommigen hun ongelijk bewijzen"
Foto: © SC

Mathieu Manset moet Antwerp FC in 2014 van doelpunten voorzien. De Franse spits werd door Jimmy Floyd Hasselbaink overtuigd van het rood-witte project. "Ik wil hier wel enkele jaren blijven."

Cédric De Volder in Antwerpen

Antwerp FC kan morgen al rekenen op de diensten van Mathieu Manset. De Fransman - die in Engeland de bijnaam The Beast kreeg opgeplakt - moet voor balvastheid zorgen in de rood-witte aanval. "Ik heb de voorbije dagen enorm veel met Jimmy Floyd Hasselbaink gepraat. Ik heb zin om deze uitdaging tot een goed einde te brengen."

"Heb al een en ander van de wereld gezien"

Manset tekende transfervrij op de Bosuil. Zijn overeenkomst bij Coventry City werd immers in onderling overleg ontbonden. "Ik wil mezelf bewijzen aan sommige mensen. Wat voor type aanvaller jullie mogen verwachten? Ik ben een spits pur sang, maar dat wil niet zeggen dat ik enkel wil scoren. Het belang van de ploeg primeert."

De 24-jarige Fransman ligt tot 2015 onder contract in Deurne-Noord. Zijn parcous leest nochtans als het boek van een wereldreiziger: Le Havre AC, Hereford United, Reading, Shanghai Shenhua, FC Sion en ga zo maar door. "Ik heb al het een en ander van de wereld gezien. (lacht) Maar het is de bedoeling om hier enkele jaren te blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties