Volg Club Brugge straks LIVE

Redactie
| 5 reacties
Volg Club Brugge straks LIVE
Foto: © SC

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan je live overschakelen naar Marbella voor de oefenpartij tussen Roda JC en Club Brugge. Pakt Blauw-Zwart de volle buit?

Club Brugge is zich aan het voorbereiden op het tweede deel van het seizoen 2013-2014. In de Jupiler Pro League staat Blauw-Zwart er nog steeds behoorlijk goed bij, dus is het zaak om het vertrouwen en de vorm te behouden richting de play-offs.

Preud'homme heeft wel problemen achterin: de ene na de andere verdediger valt uit, zij het vaak met lichte blessures. Toch zal hij moeten puzzelen tegen Roda JC, dat zijn beste vorm zoekt en amper vijftiende staat in de Eredivisie. Vanaf 16.30 uur kan u deze wedstrijd helemaal live en gratis volgen! Zeker doen dus!

Deze wedstrijd en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en gratis te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Wat doet Club Brugge straks?

Zet in en win veel geld dankzij Unibet. Een overwinning van Blauw-Zwart kan van je gratis bonus van 60 euro al meteen 123 euro maken, bij winst van Roda ligt er 192 euro voor je klaar - een aanrader. Zet dus zeker in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties