"Lokeren is er niet 100% gerust in"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
"Lokeren is er niet 100% gerust in"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren won de heenwedstrijd in het Kuipje met 0-1 en dus staat Westerlo vanavond voor een aartsmoeilijke opdracht. Toch denkt Kevin Geudens dat zijn team het Lokeren nog lastig kan maken.

Door Robby Morren

"Voor mij is dat een wedstrijd waar ik naar uitkijk, het wordt een leuke match. We zullen er vol voor gaan. Wij moeten een 0-1 achterstand ophalen en niemand verwacht dat Westerlo op Lokeren gaat winnen. Wij kunnen daar vrijuit gaan voetballen."

"Voor ons is het altijd leuk om ons te meten met een sterke eersteklasser. Voor zulke wedstrijden doe je het als speler, dit geeft aan onze groep toch weer even het gevoel van eerste klasse en dat is waar wij volgend jaar ook weer willen staan."

"Lokeren speelde dit jaar nog geen enkele match met inzet"

Er is een duidelijk kwaliteitsverschil tussen Lokeren en Westerlo maar dat was er uiteraard ook tussen Westerlo en Anderlecht. In een bekerwedstrijd kan veel gebeuren en de Kemphanen hebben helemaal niets te verliezen, Lokeren des te meer.

"Wij hebben zaterdag met 5-0 gewonnen tegen Virton wat toch voor een extra boost in onze groep zorgt. Lokeren heeft in 2014 nog geen enkele wedstrijd met inzet gespeeld. Misschien kan dat wel in ons voordeel uitdraaien. Volgens mij is Lokeren er toch niet 100% gerust in", zo klinkt Geudens hoopvol.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties