Reactie Sels: "Wist het twee uur voor de match"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Sels: "Wist het twee uur voor de match"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Matz Sels stond bij zijn nieuwe club meteen tussen de palen. Hij verdreef Sergio Padt uit het doel bij de Buffalo's. De doelman was uiteraard erg tevreden met de kwalificatie.

Sander De Graeve in Kortrijk

"Ik wist maar twee uur voor de match dat ik zou spelen, maar ik wist dat ik er klaar voor was", aldus de kersverse goalie van AA Gent. Sels speelde met nummer één, maar een definitieve beslissing is er nog niet. "Daar is nog niet over gesproken."

Zijn opmerkelijkste wapenfeit was de gestopte elfmeter van Benito Raman. De doelman werd teruggefloten wegens te snel van de lijn te komen. Een opmerkelijke beslissing. "Ja, ze staan er met vier scheidsrechters op te kijken. Toen dacht ik dat het geluk aan de zijde van Kortrijk zou zijn. Ik begon meteen aan een doemscenario te denken."

Sels kwam van ver terug na zes maanden in de b-kern bij Lierse. "Dat was niet makkelijk, maar ik wist dat er een nieuwe kans zou komen. Hopelijk zijn zowel ik als de ploeg nu vertrokken voor een goeie reeks." Over de tegengoal was hij kort. "Er stond inderdaad niemand bij Benito, maar ik denk dat Rafinha hem ging oppikken. Het ging echter allemaal zo snel na de rebound."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties