Thorgan Hazard is duidelijk: "Ik wil naar Anderlecht"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 386 reacties
Thorgan Hazard is duidelijk: "Ik wil naar Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als u dacht dat de transfersoap rond Thorgan Hazard ten einde was en hij gewoon bij Zulte Waregem zou blijven, dan komt u serieus bedrogen uit. De spelmaker gaf na de bekerwedstrijd tussen Cercle Brugge en Essevee aan dat hij naar het Astridpark wil.

Lange tijd ging Hazard niet in op de geruchten over een eventuele transfer naar Anderlecht. Maar nu heeft de Chelsea-huurling eindelijk gesproken. “Ik wil naar Anderlecht”, liet de spelmaker duidelijk verstaan vlak na de verloren bekerwedstrijd in en tegen Cercle Brugge.

"Zulte Waregem is veranderd"

“Zulte Waregem is veranderd, het is niet meer hetzelfde als voorheen. We zijn minder sterk geworden na het vertrek van Habibou en Malanda. Op dit moment is Anderlecht beter en daarom wil ik ook vertrekken.”

Nu is het wachten op Chelsea, de moederclub van de jongere broer van Eden. “Ik heb de wens uitgesproken om naar Anderlecht te gaan. Ik hoop dat het zover zal komen. De beslissing ligt nu bij Chelsea, we zien wel wat het wordt.”

Dury boos

Ondertussen gaf Francky Dury op de persconferentie duidelijk te kennen enkel over de wedstrijd te willen spreken. Toen de "Soap Hazard" toch ter sprake kwam, verliet Dury prompt de persconferentie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties