Lallemand: "Moeten nederlaag rechtzetten tegen Antwerp"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 27 reacties
Lallemand: "Moeten nederlaag rechtzetten tegen Antwerp"
Foto: © SC

Eupen verloor afgelopen weekend verrassend met het kleinste verschil van Dessel Sport. De club moet zich herpakken tegen Antwerp, wil het nog steeds kans blijven maken op de titel. Michael Lallemand heeft er alvast alle vertrouwen in.

De nederlaag tegen Dessel kwam hard aan bij Eupen. Tegen de oudste club van ons land hoopt het dan ook op een zege. “We moeten thuis tegen Antwerp resoluut voor de drie punten gaan. De nederlaag tegen Dessel hadden we niet verwacht en de sfeer was na de wedstrijd dan ook heel bedrukt. Iedereen was teleurgesteld en we weten dat we dit snel moeten rechtzetten, maar dit is nu eenmaal voetbal”, aldus Lallemand aan Voetbalkrant.com.

“Antwerp is een grote club en er lopen heel wat spelers rond die goed kunnen voetballen. Ze hebben ook geweldige supporters, maar ze zullen 200% moeten zijn als ze hier iets willen rapen. ” De hoop op de titel blijft bestaan bij Eupen. “Natuurlijk geloven we nog in de titel, maar we moeten het week per week bekijken, te beginnen zondag tegen The Great Old.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties