Mignolet: "Messi of Ronaldo? Doe mij maar Suarez"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Mignolet: "Messi of Ronaldo? Doe mij maar Suarez"
Foto: © SC

De supporters van Liverpool mochten donderdagnamiddag via Twitter hun vragen afvuren op Simon Mignolet. De Rode Duivel kreeg uiteenlopende vragen voorgeschoteld en Voetbalkrant.com pikte er enkele voor u uit.

Zijn debuut bij Liverpool ging niet onopgemerkt voorbij. Simon Mignolet pakte uit met schitterende reddingen en stopte op de koop toe ook nog een strafschop. Een fan vroeg hoe onze landgenoot zich toen voelde. “Ik was eigenlijk te druk bezig met de corner die erna zou volgen. Maar het was absoluut een geweldig moment.”

Natuurlijk kwam ook Luis Suarez ter sprake. “Hoeveel doelpunten hij dit seizoen nog kan scoren? Heel veel, denk ik”, aldus Mignolet. En bij de vraag “Messi of Ronaldo?” antwoordde Big Sim fijntjes met “Luis Suarez voor mij.”

Tot slot kwam ook het ‘bijgeloof’ van Mignolet even ter sprake. Zo speelt onze landgenoot als sinds zijn debuut op het hoogste niveau met het rugnummer 22 en raakt hij bij ieder gemaakt doelpunt van zijn team de lat aan. “Het is een gewoonte geworden. Het is mijn manier om een goal te vieren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties