Webers (Heist):"Of ik meer aankan, weet ik misschien nooit"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Webers (Heist):"Of ik meer aankan, weet ik misschien nooit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bart Webers is dit seizoen opnieuw één van de smaakmakers in tweede klasse. De speler van Heist zit alweer aan tien doelpunten en hoopt er daar nog enkele bij te doen.

“Ik mag op dit moment zeker niet klagen. Ik heb er momenteel tien op de teller staan. Vorig seizoen had ik er vijftien en daar probeer ik opnieuw aan te geraken. Toch wordt het altijd wat moeilijker omdat ploegen me beginnen viseren. We hebben een geweldig middenveld en flanken die de nodige voorbereiding verzorgen”, aldus de goalgetter van Heist aan Voetbalkrant.com.

In de wangelgangen circuleren steeds dezelfde twee namen als smaakmakers van de ploeg: Webers en Dachelet.  "Dachelet is een zeer belangrijke pion voor onze ploeg, dat klopt. Hij heeft altijd aangegeven zijn passage in tweede klasse zo kort mogelijk te houden. Mocht hij vertrekken zou dat een enorme domper zijn, maar langs de andere kant geen verrassing."

Jaar na jaar scoort Webers het ene doelpunt na het andere, maar verder dan Heist kwam hij nog niet. “Ik ben naar Heist gekomen als ze nog in vierde klasse speelden en we zijn samen opgeklommen naar tweede klasse. Of ik meer aankan, zal ik misschien nooit weten. In Heist vind je alvast heel veel passie en plezier wat op zich al heel wat waard is. Er is concrete interesse geweest, maar ik heb dan toch bijgetekend voor enkele jaren. De eerste twee daarvan verlopen ongelooflijk lekker en er is opnieuw interesse, maar we zien wel.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties