Update: Club ontkent voorlopig verhaal Pollet

Update: Club ontkent voorlopig verhaal Pollet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jawel, Club Brugge heeft zijn nieuwe spits binnen. David Pollet verhuist naar blauw-zwart, dat meldt Belgacom TV. De aanvaller komt over van Charleroi, maar een transferprijs is nog niet bekend.

Charleroi is tijdens de wintermercato dus serieus aan de kassa gepasseerd, maar heeft wel al zijn smaakmakers zien vertrekken ondertussen. Onur Kaya trok naar Lokeren, Danijel Milicevic naar AA Gent. Met Pollet is de club nu helemaal leeggeplunderd, maar zullen er wel enkele miljoentjes bijgekomen zijn in de clubkas.

Club Brugge was al langer op zoek naar een aanvaller nu Tom De Sutter nog steeds geblesseerd is. De 25-jarige aanvaller werd in 2012 van Lens gehaald en scoorde dit seizoen al elf keer. Ook Lokeren en Zulte Waregem toonden belangstelling, maar vissen dus achter het net.

Update: Onze man in Lier vroeg bij persverantwoordelijke Klaus Van Isacker om meer uitleg over de transfer. Het officiële standpunt is dat Club geen akkoord heeft met Charleroi of Pollet. Voorlopig wordt het dus afgedaan als een gerucht... Straks meer waarschijnlijk. Ondertussen is Pollet wel geblesseerd uitgevallen. Een probleem aan de buikspieren wordt gezegd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties