Puntenverlies voor Napoli en Inter

Caroline Tonnelier
| 4 reacties

Napoli en Inter hebben vanmiddag hun wedstrijd niet winnend kunnen afsluiten. De ploeg van Dries Mertens gaf in de slotfase een 1-2 voorsprong uit handen, terwijl Inter met het kleinste verschil verloor van Genoa.

Bologna-Napoli 2-2

Op het veld van Bologna kwam in de eerste helft op voorsprong via Bianchi. Onder meer Mertens en Callejón lieten de kans op de gelijkmaker liggen, maar die kwam er uiteindelijk toch via Higuaín. Hij  bracht de stand vanop de strafschopstip terug in evenwicht. Callejón leek tien minuten voor tijd Napoli de drie punten te gaan bezorgen, maar daar besliste een late tweede treffer van Bianchi anders over.

Genoa-Inter 1-0

Inter blijft op de sukkel. De ploeg uit Milaan ging na een tegenvallende prestatie nu ook onderuit op het veld van Genoa. Doelman Handanovic hield zijn ploeg lang recht, maar moest zich in de slotfase toch gewonnen geven  op een kopbal van Antonelli.