Armenteros wil zich opnieuw in de kijker spelen
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
Armenteros wil zich opnieuw in de kijker spelen
Foto: © SC

Samuel Armenteros trekt vanavond met Feyenoord naar de Amsterdam Arena in het kader van de Nederlandse beker. Enkele maanden terug speelde de huurling van Anderlecht er ook al zijn debuutmatch tegen de Ajacieden.

In augustus verhuisde de excentrieke Zweed op uitleenbasis naar Feyenoord. Na amper één training met de Rotterdammers werd Armenteros meteen voor de leeuwen gegooid in de klepper tegen Ajax. Die eer viel hem ook al bij Anderlecht te beurt, waar hij zijn debuut maakte tegen Club Brugge.

Enkele maanden later is de aanvaller zijn basisstek bij Feyenoord kwijtgespeeld. "Daar ben ik natuurlijk teleurgesteld over", aldus de Zweed met Cubaanse roots op Spitsnieuws. "Maar als je naar Feyenoord gaat, weet je dat ze goede spelers hebben, zoals Ruben Schaken en Jean-Paul Boëtius."

Vanavond zal de aanvaller dus vrede moeten nemen met een plaats op de bank, maar zijn gevoel voor humor is de spits nog niet verleerd. "Een vis wil zwemmen, een voetballer wil voetballen. Als jij op de bank zit en tevreden bent, hoor je niet in de sportwereld thuis. Dan ben je in mijn ogen niet zelfkritisch genoeg.”

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties