Heuglijk nieuws voor kapitein Oranje Leeuwinnen is meevaller voor Belgian Red Flames

Heuglijk nieuws voor kapitein Oranje Leeuwinnen is meevaller voor Belgian Red Flames
Foto: © SC

Heuglijk nieuws voor Daphne Koster: de 32-jarige speelster van Ajax en het Nederlandse nationale team verwacht deze zomer haar eerste kindje.

Dat is vooral goed nieuws voor de speelster zelf, die ondanks haar leeftijd het kindje niet ziet als een stap richting einde carrière. "Er zijn nog vrouwen met kinderen die enkele maanden na de zwangerschap terug fit waren", geeft Koster aan.

"Dus ik verwacht zeker nog niet dat dit het einde van mijn carrière is. Daarvoor sta ik nog veel te graag op een voetbalveld."

Vlammen in Zwolle

Wel last ze dankzij haar zwangerschap een pauze in om wedstrijden te spelen. En dat is ook een meevaller voor de Belgian Red Flames, die binnen een drietal weken in en tegen Nederland strijden om de tweede plaats in de WK-kwalificatiepoule. 

Koster is kapitein bij de Oranje Leeuwinnen, de Nederlandse nationale ploeg, maar zal er dus tegen België niet bij zijn op het veld. Benieuwd of onze Red Flames daar kunnen van profiteren.

Weet u trouwens al dat u voor 10 euro de trip naar Zwolle al kan meemaken, inclusief busreis? Al meer dan 220 mensen gingen u voor en schreven zich in ... HIER alle informatie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Wereldkampioenschap

Nieuwste reacties