PSG raakt niet voorbij Guingamp

Diederik Geypen

PSG heeft bij Guingamp voor de zesde keer dit seizoen gelijk gespeeld. De wedstrijd leek lang op een brilscore te eindigen, maar in het slot scoorden beide ploegen elk één keer.

De eerste helft had weinig om het lijf. Nochtans was PSG, op de geblesseerde Lavezzi na, met hun sterkst mogelijke aanval naar de veertiende in de stand afgezakt.

De tweede helft moest beterschap brengen maar de wedstrijd stevende af op een doelpuntloos gelijkspel. De laatste tien minuten van de wedstrijd zorgden voor een dol slot. Mustapha Yatabaré maakte zich onsterffelijk bij de thuisaanhang toen hij op een hoekschop de 1-0 binnenbuffelde.

Het sprookje was helaas voor Guingamp geen lang leven beschoren. Eveneens na een corner maakte verdediger Alex op een quasi identieke manier gelijk. Op het einde liet Ibrahimovic de winnende treffer nog liggen.