Reactie Broertjes Sorokin: "Had hij gemist, dan hadden we een probleem in de familie"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Broertjes Sorokin: "Had hij gemist, dan hadden we een probleem in de familie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oekraïne won daarnet met het kleinste verschil van Roemenië. Het doelpunt werd opgezet én afgemaakt binnen hetzelfde gezin. De broertjes Sorokin tekenden voor de winning goal. Oleksandr gaf de assist, Dmytro trapte binnen.

Sander De Graeve in Antwerpen

"We spelen al zo lang samen, we voelen elkaar perfect aan en weten op elk moment waar de ander gaat lopen", aldus doelpuntenmaker Dmytro Sorokin. "Ik zag dat mijn broer de assist gaf en ik kon scoren, dat geeft altijd een geweldig gevoel."

We vroegen even aan Oleksandr wat er gebeurd zou zijn mocht Dmytro de bal gemist hebben. "Dan was het ruzie binnen de familie natuurlijk", lacht de vriendelijke Oekraïner. Dankzij de zege hebben de Oekraïners genoeg aan een gelijkspel of een verlies van minder dan twee goals verschil om door te gaan.

"Daar zitten we niet mee in ons hoofd", aldus Oleksandr. "Nee, we gaan die match serieus aanpakken en gewoon proberen winnen", vult Dmytro aan. "We gaan die wedstrijd van België tegen Roemenië nog eens goed bekijken en we houden ook geen rekening met hun zware verlies. Dit zal een volledig andere wedstrijd zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties