KV heeft naast Legear nog pijlen op zijn boog

KV heeft naast Legear nog pijlen op zijn boog
Foto: © SC

KV Mechelen gaat zich nog versterken in de komende uren voor het einde van de mercato. Dat bevestigen zowel voorzitter Johan Timmermans als technisch directeur Olivier Renard. Het is echter wachten op opportuniteiten.

Voor Renard worden het nog drukke uren voor het verstrijken van de wintermercato. De technisch directeur heeft nog verschillende dossiers lopen, maar verzekert dat er nog iets bij zal komen. "Het moeten wel onmiddellijk inzetbare versterkingen zijn", aldus Renard. "Maar er zal nog iets bijkomen. We zoeken naar opportuniteiten, maar ook jongens die naar volgend jaar toe al een meerwaarde kunnen bieden. We willen zeker iemand die creatief iets kan bijbrengen, maar dat kan ook voor de zomer zijn."

Bij KV houden ze qua namen echter stijf de lippen op elkaar. De naam van Lamisha Musonda, die momenteel nog bij Chelsea zit, circuleert wel. Die liet via zijn Instagram echter al weten dat hij Chelsea zal verlaten. De 21-jarige middenvelder lijkt in het profiel van KV te passen.

Ogunjimi: kwakkels

En dan is er nog Andy Kawaya. Het talent van Anderlecht stond in de zomer al in de belangstelling van Mechelen, maar dat ging toen niet door. Hij zou echter alleen een optie zijn als de transfer van Legear nog op de klippen loopt. 

Ook de naam van Marvin Ogunjimi werd genoemd, maar dat zijn volgens Renard kwakkels. Een transfer van de bij Leuven opgestapte aanvaller is absoluut niet aan de orde.

(JW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties