Galatasaray walst over Bursaspor

Caroline Tonnelier

Galatasaray heeft vanavond Bursaspor met een zware 6-0 pandoering naar huis gestuurd. Wesley Sneijder was met drie treffers de man van de match.

Nog voor het halfuur waren de bezoekers volledig uitgeteld. Sneijder opende in de twaalfde minuut de score en even later verdubbelde de Nederlander al de score. Enkele minuten later mochten de thuissupporters alweer juichen toen Eboué er 3-0 van maakte. Aan de rust was het al helemaal over en uit voor Bursaspor. Opnieuw Sneijder zette de 4-0 op het bord.

Ook in de tweede helft ging de doelpuntenkermis verder. Didier Drogba pikte nog zijn doelpuntje mee en ook Selçuk Inan zette zijn naam nog op het scorebord. Galatasaray loopt dankzij deze zege drie punten in op Fenerbahçe en diept de kloof met Sivasspor en Kasimpasi verder uit.