Reactie Ovono: "Ik wou mijn fout van vorige week rechtzetten"

Ovono: "Ik wou mijn fout van vorige week rechtzetten"
Foto: © SC

Didier Ovono is een 'weireldkeeper'. De Gabonees speelt al heel het seizoen op hoog niveau, maar tegen Charleroi was het hij die de drie punten veilig stelde met nog maar eens een paar prachtsaves.

Een beer van een vent, die Didier Ovono, maar dan wel eentje met kattenreflexen en de cool van een leeuw wachtend op een prooi. "Als je heel snel scoort, weet je dat je een hele wedstrijd op je tellen zal moeten passen. Zeker tegen Charleroi dat thuis toch al mooie dingen liet zien. Ik wist dat ik geconcentreerd moest blijven om de ploeg te helpen. Ik had weinig te doen, maar ik bereidde me voor op die slotfase", zei Ovono.

En in die slotfase stond hij er met een redding op een kopbal van dichtbij en een parade op een omhaal van Thiaré. "Die kopbal was nog het moeilijkste. Ik wou vandaag een goede wedstrijd spelen om mijn foutje tegen Waasland-Beveren recht te zetten", aldus de nationale doelman van Gabon.

Wij vergoelijkten de goal van Henkens door de wind aan te halen, maar Ovono nam het excuus niet in dank aan. "Ik heb genoeg ervaring om rekening te houden met die wind. Ik wou vandaag mijn kwaliteiten laten zien en ben blij dat ik de ploeg daarmee kon helpen aan de drie punten. Ik had een goeie dag", knipoogde hij nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties