Bruma tegen supporters "Bek houden!"

Nicola Cantoro
| 7 reacties
Bruma tegen supporters "Bek houden!"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een supportersvereniging van PSV is op zijn site niet te spreken over het gedrag van hun speler Jeffrey Bruma. De speler kreeg het vandaag op training aan de stok met enkele supporters.

Vanmorgen trok een vijftal supporters richting het trainingscomplex van PSV. Eén van de supporters had een megafoon opgehaald bij het stadion voor het geval dat de training opnieuw besloten zou zijn. Toen dat inderdaad het geval bleek te zijn, besloten ze om via de megafoon hun ongenoegen te uiten over de problemen bij PSV. Een steward en een supportersbegeleider van de supportersvereniging moesten toezien dat hetgene de supporters deden niet uit de hand zou lopen.

‘Na twee hele slechte afwerkpotjes waarbij de spelers zoals gewoonlijk weer de grootste lol hadden met elkaar, waren er een aantal die het trainingsveld alweer afliepen. Op dat moment werd er geroepen door de supporters dat er minder gelachen moest worden en resultaten gehaald moesten worden, waarop Jeffrey Bruma riep dat ze hun bek moesten houden!’, staat er op de site van de supportersvereniging PSV Fans United te lezen. “Bruma zei dat wij, die naar iedere wedstrijd mee gaan kijken, mongolen zijn”, zegt één van de supporters.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties