Interview Puljic: "Communicatie beter met Zukanovic naast me"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Puljic: "Communicatie beter met Zukanovic naast me"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ante Puljic was de laatste weken de constante factor in de Gentse defensie. De Kroaat speelt echter zijn betere wedstrijden met Zukanovic naast zich, ze spreken immers dezelfde taal. De nieuwkomer hecht veel geloof aan de Gentse kansen vanavond op bezoek bij Zulte Waregem.

Sander De Graeve in Gent

De Kroatische verdediger is in z'n sas in Gent. "Ik voel me goed, mijn ploegmaats hebben me snel in de groep opgenomen. Ik vond enkele dagen terug ook een appartement dus ik moet niet meer op hotel leven. Mijn gezin is hier ook al een tijdje en dat is heel belangrijk voor me. Mijn dochter is twee jaar nu, ze zal dus snel een nieuwe taal leren, wat goed is voor haar."

Enkel de resultaten zaten niet altijd mee. "We spelen niet slecht, zeker niet, maar we vinden geen constante. We spelen te veel met ups en downs." De enige constante is de plek van Ante Puljic in het elftal. Hij speelt altijd, soms met Nahayo, soms met Zukanovic. "Ik ben blij dat ik altijd speel, dat is normaal. Elke speler wil spelen."

"We kunnen Zulte Waregem kloppen"

"Enkel over mijn wedstrijd tegen Zulte Waregem ben ik ontevreden. Ik speelde niet goed en maakte een fout." Die fout kan hij vanavond proberen rechtzetten. "Ik weet nu beter hoe Zulte Waregem speelt. We verloren ook onverdiend. Als ze spelen zoals die eerste wedstrijd tegen ons en afwachten tot wij komen, dan kunnen we zeker winnen", klinkt het strijdvaardig.

Het viel op dat hij in zijn betere wedstrijden, die tegen Genk en tegen Leuven, naast Ervin Zukanovic stond opgesteld. "Het is inderdaad beter, we spreken dezelfde taal. Tegen Genk was iedereen goed en tegen Leuven gaven we de tegenstander haast geen kansen. De communicatie is beter met Zuka, maar de tijd zal tonen of dat waar is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties