Hazard veegt interesse PSG van tafel: "De beste worden met Chelsea"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Hazard veegt interesse PSG van tafel: "De beste worden met Chelsea"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard gooit dezer dagen hoge ogen op Stamford Bridge. De Rode Duivel acteert op een torenhoog niveau bij Chelsea, en dat is ook Paris Saint-Germain niet ontgaan. De Fransen willen onze landgenoot, maar die heeft geen trek in een terugkeer naar de Ligue 1.

“Het flatteert me om te lezen dat PSG interesse toont in mij. Maar die geruchten brengen me niet uit balans. Ik weet heel goed wat ik voor ogen heb, en waar ik heen wil. Niets of niemand zal me dan ook van gedacht doen veranderen: ik wil de beste worden met Chelsea”, aldus Hazard aan L’Équipe.

De Rode Duivel legt zich helemaal toe op Chelsea, en dat zal de komende jaren niet anders zijn. “Ik ben naar Stamford Bridge gekomen omdat ik wist dat ik hier zou spelen. We zullen binnen 3 à 4 jaar zien of het me gelukt is om veel bekers te winnen met Chelsea.”

Ervaren rotten
Hazard onderstreept tot slot ook nog eens het belang van zijn ploegmaats bij The Blues. “Een jonge speler als ik steekt heel wat op van de ervaren rotten zoals John Terry, Frank Lampard, Petr Cech en Samuel Eto’o. Zij hebben al zoveel prijzen gewonnen, door hen laat ik me inspireren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties