Casillas: "Aansteker-incident kan zware gevolgen hebben"

Nicola Cantoro
| 2 reacties
Casillas: "Aansteker-incident kan zware gevolgen hebben"
Foto: © SC

Casillas had met zijn reddingen een belangrijk aandeel in de overwinning van Real tegen Atlético. Al is de doelman niet tevreden met het gedrag van de Atlético-supporters. Cristiano Ronaldo kreeg een aansteker tegen zijn hoofd aangegooid van een supporter.

"Het zijn geweldige wedstrijden, die alle spelers graag willen spelen. Vooral de spelers die in Madrid geboren zijn. Ik ben erg blij, omdat het altijd goed gaat tegen Atletico", stelt Casillas op de officiële website van Real.

De doelman is zich ervan bewust dat het er hard aan toe gaat in de derby: "Het is een derby en de spelers willen altijd hun best doen voor hun club. Maar het moet wel op het veld blijven", sprak Casillas, zijn onbegrip uit over het gedrag van de Atlético-aanhang.

De Spaanse numero uno veroordeelt dan ook het aansteker-incident ten stelligste:  "Er is altijd iemand die het imago van een club als Atletico moet beschadigen. Het is niet representatief voor de rest van de fans, maar ik denk dat de actie flinke consequenties kan hebben, aangezien de speler geblesseerd kon raken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties