Reactie Van den Brom na nederlaag: "Het was beter dan vorige week"

Robby Morren
Robby Morren
| 29 reacties
Van  den Brom na nederlaag: "Het was beter dan vorige week"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John van den Brom kon Anderlecht niet naar punten leiden op het veld van Lokeren. De coach vond dat zijn jongens beter voetbal op de mat legden dan tegen Bergen, maar de afstand met de top van het klassement wordt mogelijk weer wat groter.

Robby Morren in Lokeren

"Ik vond dat we vanavond veel beter gevoetbald hebben dan vorige week, we begonnen heel goed aan de wedstrijd en we hadden de mogelijkheid om op voorsprong te komen. We hadden wat pech in de afwerking en we stuitten op een sterke doelman. Daarna had Lokeren de bovenhand met enkele goede kansen. Er stonden twee goede ploegen tegenover elkaar."

"Mbemba en Proto gingen samen in de fout"

"De tegengoal viel op een ongelukkig moment voor ons. Wij stonden op dat moment niet goed in de organisatie met te veel mensen voor de bal. Er gingen verschillende dingen fout bij ons en het was fantastisch afgewerkt. Ik heb tijdens de rust gehamerd op de goede dingen die er in de eerste helft waren, maar voor we het wisten stond het al 2-0 omdat Mbemba en Proto samen in de fout gingen. Dat mag niet gebeuren, maar dat kan natuurlijk altijd."

"Bij een 2-0 achterstand zijn wij niet bij de pakken blijven zittten. We gingen nadrukkelijk op jacht naar de aansluitingstreffer en die kwam er ook. We gingen daarna meer risico nemen, we speelden meer open en dan weet je dat je op een counter kan lopen. Het is jammer dat we de gelijkmaker niet meer konden scoren."

"Ik heb altijd gezegd dat ik Lokeren een goede ploeg vind die met veel vertrouwen speelt. Dat is vanavond ook weer gebleken. De afstand met de kop van het klassement wordt nu weer wat groter", sakkerde de coach. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties