Reactie Canesin: "Belangrijkste doelpunt uit carrière"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Canesin: "Belangrijkste doelpunt uit carrière"
Foto: © SC

Fernando Canesin Matos schoot KV Oostende met een prachtige knal voorbij Lierse SK. De Braziliaan glunderde na afloop als een kind in een snoepwinkel. "We zijn nu toch wel zeker van het behoud, hé."

Cédric De Volder in Oostende

Het is eigenlijk wachten tot morgen voor de officiële bevestiging omtrent de redding van the Kustboys. OH Leuven kan immers nog een (tijdelijk) stokje tussen het West-Vlaamse feestje steken. "Maar we zijn toch wel zeker van een verlengd verblijf op het hoogste niveau", aldus Fernando Canesin Matos na afloop. "Of ik volgend seizoen ook nog voor KVO voetbal? We zullen zien." (lacht)

De huurling van RSC Anderlecht tekende in de slotfase voor een prachtig doelpunt. "En het is wellicht het belangrijkste doelpunt uit mijn carrière", lacht de flankaanvaller. "En we pakken ook meteen de drie punten. Al wordt dat in het eigen stadion stilaan een gewoonte."

"Overwinning in eigen stadion stilaan een gewoonte"

De fans in het Albertpark zagen een draak van een eerste helft, maar een pak spektakel na de koffie. "Het was lastig voetballen tegen een gesloten tegenstander", aldus de Braziliaan. "Uiteindelijk kregen de fans toch vijf doelpunten te zien. Dat is niet slecht, denk ik."

"Het doelpunt van Rachid Bourabia brak de partij open", besluit Canesin. "Oostende kwam de voorbije weken regelmatig op achterstand. Dan is het belangrijk om kalm te blijven en dat hebben we uitstekend gedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties