Reactie Pieter Gerkens: "Als het niet lukt, ga je twijfelen"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Pieter Gerkens: "Als het niet lukt, ga je twijfelen"
Foto: © SC

De nederlaag tegen Waasland-Beveren kwam bijzonder hard aan in de Cristal Arena. Pieter Gerkens, die opnieuw een basisstek kreeg, noemde het 'een hele grote teleurstelling'.

Robby Morren in Genk

"Dit is een hele grote teleurstelling. Tegen Waasland-Beveren mochten we eigenlijk niet verliezen. We moeten nu vooral hard blijven werken en proberen om hier samen uit te geraken", benadrukte de jonge middenvelder na de wedstrijd.

"We hadden vorige week gewonnen op Lierse door hard te werken. Tegen Waasland-Beveren was het voetballend onvoldoende. Bovendien kregen we twee doelpunten tegen die te vermijden waren." 

"Met knikkende knieën op het veld"

Mario Been liet optekenen dat zijn spelers zonder vertrouwen stonden te voetballen. "Het zou niet mogen maar je staat op den duur toch een beetje met knikkende knieën op het veld. Als het niet wil lukken, ga je twijfelen."

Voor Genk komt play-off 1 in gevaar, Gent nadert tot op 3 punten terwijl de Limburgers volgende week naar Anderlecht moeten afzakken. "We hebben alles nog in eigen handen. We zitten in een moeilijke periode, laat ons proberen om donderdag tegen Anzhi opnieuw met vertrouwen te voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties