AA Gent geeft zaterdag eerbetoon aan overleden kunstpaus

AA Gent geeft zaterdag eerbetoon aan overleden kunstpaus
Foto: © SC

Zaterdag speelt AA Gent thuis tegen Charleroi in de Ghelamco Arena. Voor de wedstrijd zal er een passend eerbetoon zijn voor Jan Hoet, de overleden kunstpaus van Gent.

Hoet was - naast kunstliefhebber - ook sportliefhebber en hij hield van de Buffalo's. Reden genoeg voor AA Gent om zaterdag met een passend eerbetoon te komen voor de 'kunstpaus' van Gent.

De club en wij willen de familie en vrienden van Hoet veel sterkte wensen in deze moeilijke tijden. Lees hier het volledige bericht op de site van AA Gent:

Met droefenis vernam KAA Gent deze morgen het overlijden van de Gentse kunstpaus Jan Hoet. Jan Hoet was een bevlogen, creatieve en kunstzinnige man, die behalve zijn grote liefde voor de kunst en de bokssport, ook iemand was met een hart voor de Buffalo's.

KAA Gent treurt net als vele Gentenaars, Vlamingen, Belgen en buitenlanders om zijn heengaan en wenst zijn familie en vrienden veel sterkte bij dit grote verlies.

De club voorziet een passend eerbetoon bij de volgende thuiswedstrijd tegen Sporting Charleroi op zaterdag 1 maart aanstaande.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties