Mignolet rekent op revanche: "Niet moeilijker maken dan het is"

Caroline Tonnelier
| 2 reacties
Mignolet rekent op revanche: "Niet moeilijker maken dan het is"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool neemt het vandaag op tegen Southampton. De ploeg van Rodgers verloor de heenmatch op eigen terrein verrassend en The Saints zijn nog steeds de enige ploeg die erin slaagden de drie punten mee te nemen vanop Anfield.

Simon Mignolet rekent erop dat Liverpool vandaag revanche neemt en wil niet meer denken aan de voorbije nederlagen tegen Southampton. Ook vorig seizoen liep het immers mis op St Mary’s. De keeper spreekt met vertrouwen op de website van Liverpool. “We moeten het niet moeilijker maken dan het is. Ze hebben een paar spelers die een goal kunnen maken en iets kunnen creëren.”

De nummer twee van de nationale ploeg is ervan overtuigd dat Liverpool vooral naar zichzelf moet kijken. Dat geldt voor de wedstrijd tegen Southampton, maar ook voor de komende wedstrijden. “We moeten op ons best zijn en niet echt denken aan de tegenstanders of hun dreiging.”

"Te vroeg om over titel te praten"

Over de titel wil Mignolet niet spreken.  “Het is te vroeg om daarover te spreken. We moeten kalm blijven en ons op de volgende wedstrijd concentreren. We moeten niet te ver vooruit kijken, want er zijn nog veel wedstrijden te spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties