Reactie Hamalainen vol vertrouwen: "We zullen slagen"

Robby Morren
Robby Morren
| 7 reacties
Hamalainen vol vertrouwen: "We zullen slagen"
Foto: © SC

Brian Hamalainen mocht tegen Anderlecht de plaats innemen van Tshimanga. De Deen maakte de keuze voor Emilio Ferrera ongetwijfeld moeilijker. "Ik ben tevreden over mijn wedstrijd", klonk het.

Door Robby Morren

"We hebben een goede match gespeeld maar we blijven achter zonder punten. En laat ons die punten nu net wel heel hard nodig hebben in de strijd om play-off 1." Ook over zijn eigen match was de linksback wel te spreken. "Ik ben tevreden, het was mooi om te spelen." Nochtans had Hamalainen met Najar een erg sterke tegenstander. "Het was inderdaad moeilijk om tegen Najar te spelen, hij speelde een goede match."

"We moeten zorgen dat we voldoende kansen creëren"

"De nieuwe coach heeft onze speelstijl wat veranderd. Wij moeten als backs hoger spelen, dat maakt het voor de tegenstander moeilijker om tegen te verdedigen. Door die ingreep krijgen wij meer volk op het middenveld."

"Nu moeten we er nog voor zorgen dat we voldoende kansen creëren, dat is iets waar we echt aan moeten werken." Ondanks de offensieve onmacht van de afgelopen weken, gelooft Hamalainen dat Genk zijn plaats in play-off 1 zal afdwingen. "Ik heb vertrouwen dat we zullen slagen. We moeten dat doelpuntje maken en dan kunnen we net zo goed weer vertrokken zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties