Op de bank daar kom je wat tegen

Jordy Ferket
| 5 reacties
Op de bank daar kom je wat tegen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Opvallend tafereel dit weekend tijdens de wedstrijd van de Engelse tweedeklasser QPR. Na zijn wissel stak Ravel Morrisson op de bank doodleuk een jointje op. Iets dat waarschijnlijk nog niet vaak is gebeurd, maar op een bank daar kom je wat tegen.

De iPad van Balotelli

Overal maak je met Balotelli wel iets mee, dus ook op de reservebank. In de interland tegen de Faeröer in 2011 smokkelde Supermario een iPad mee op de reservenbank. Italië-coach Prandelli was woedend en hij besloot het enfant terrible de hele tweede helft rondjes te laten lopen langs de zijlijn.

Reynaldo en de roze pet

Ook op Anderlecht zag je iets wel eens iets vreemds gebeuren. Reynaldo kwam op de bank zitten met een roze pet op zijn hoofd. Zoiets is absoluut respectloos ten opzichte van de club. Dat laat analist Johan Boskamp duidelijk weten.

Coentrao

Op de bank zitten, terwijl je niet eens in de selectie zit. Het overkwam de Portugees Fabio Coentrao. De Real-verdediger wist het blijkbaar niet, maar zijn ploegmaats maakten hem erop attent. Je herkent onder andere Casillas, Benzema en natuurlijk Coentrao.

Invallen daar doen we niet aan mee

Soms weigeren spelers zelf in te vallen en dat gebeurde ook in de Nederlandse Eredivisie. Roda-trainer Harm Van Veldhoven vroeg Modou Kah om in actie te komen tegen Heerenveen. Maar die had daar blijkbaar geen zin in. Dat zie je in onderstand filmpje.

Drugs, druuugs, druuuuuugs

Maar wat er dit weekend tijdens de match tussen QPR en Leeds plaatsvond, hebben we waarschijnlijk nog nooit gezien. Na een wissel was QPR-speler Ravel Morrison teleurgesteld en dus had hij iets nodig om zich te ontspannen. Hij stak dan maar doodleuk een jointje op. Topsporter die jongen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties