Luzon hekelt kalender play-offs en 'blessures' bij Club

Nicola Cantoro
| 113 reacties
Luzon hekelt kalender play-offs en 'blessures' bij Club
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Na twee nederlagen op rij kon Standard tegen KV Mechelen weer aanknopen met de overwinning. Toch is Standard-trainer Guy Luzon niet de gelukkigste trainer op de Belgische velden. De Israëliër hekelde de kalender van de play-offs en de 'blessures" bij de Brugse belofteninternationals.

“Vandaag sluiten we de reguliere competitie op de eerste plek af, maar we kennen de kalender van da play-offs nog niet. Dat kan toch niet”, is de trainer kritisch in Het Nieuwsblad. “Zoiets zou toch gewoon van tevoren moeten vastliggen. Nu zou het evengoed een supporter van Anderlecht of Zulte-Waregem kunnen zijn die beslist over de kalender.”

Luzon heeft meteen een oplossing klaar. “Diegene die de competitie als eerste afsluit, zou voordeel moeten hebben bij het opstellen van de kalender. We zouden minstens de eerste en de laatste wedstrijd thuis moeten spelen.”

Ook de afzegging van Björn Engels en Maxime Lestienne voor de Belgische beloftenploeg was een doorn in het oog van Luzon. Beiden speelden zaterdag wel tegen Essevee. “Misschien zitten er wel tovenaars in de medische staf van Club Brugge? In elke normale voetbalfederatie zouden die spelers geschorst worden”, besloot Luzon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties